Standardy Kuchni Europejskiej

Jest to trzydniowa nauka gotowania, która obejmuje 24-ro godzinne szkolenie. Podczas zajęć uczestnicy zostają zapoznani z klasycznymi daniami kuchni europejskiej. W cenę wliczone są koszty materiałów szkoleniowych, nocleg, pełna dokumentacja fotograficzna i receptury.

Ozdabianie potraw

Są to dwudniowe warsztaty kulinarne, które przewidują 16-to godzinne szkolenie. Podczas zajęć uczestnicy poznają tajniki właściwego i efektownego przyozdabiania wszystkich potraw: przystawek, zup, dań głównych i deserów przy użyciu prostych składników: ozdób z warzyw i owoców, karmelu, kremów, czekolady i wielu innych.

Kuchnia molekularna

Szkolenie kierujemy w szczególności do tych zawodowych kucharzy i właścicieli restauracji, którzy pragną wprowadzić do swoich lokali powiew świeżości. Podczas kursu gotowania uczestnicy zgłębiają wiedzę dotyczącą kuchni molekularnej, technik oraz kompozycji.

Kuchnia domowa

Jest to trzydniowy program szkoleniowy, obejmujący 24 godziny zajęć. Uczestnicy w trakcie prowadzonych spotkań poznają tradycyjne dania kuchni polskiej. Cena uwzględnia materiały szkoleniowe i nocleg, receptury i sposób przyrządzenia.